Гаджето на Джулиана Гани изригна в социалната мрежа!

Приятелят на Джулиана Гани - Илиян Найденов е бесен не на шега. Фитнес инструкторът скочи преди дни в мрежата, за да защити жена си от нападките на Никита Джонсън. Предаваме думите му без редакторска намеса: [caption id="attachment_574492" align="aligncenter" width="300"]Джулиана Гани Гаджето на Джулиана Гани подпали мрежата[/caption]

"Изумен съм от тъпотата на някои зрители на това предаване! Наистина ли има хора, които смятат, че Милена и мъжа й са достойни и добри хора? Аз съм потресен!

Тази жена е толкова дребнава и жалка, че ще убие човек само защото я номинира в някакво си риалити, като създава такава драма по темата, че зрителя ще си каже „ебаси, горката женица, как я номинираха” – ЩЕ СЕ ГРЪМНА! Абе вие, които сте пред екраните, не вдявате ли наистина, че тази е мега депресираната аутсайдерка и няма ЖИВ ЧОВЕК в тази къща, с когото не се е скарала, и който не е подразнила до краен предел? Никита има комплекс за малоценност и го избива върху съквартирантите един по един, а аз съм потресен, че този ОЧЕВИДЕН ФАКТ е незабелязан от доста хора! Тази жена нападна Джулка по най-болната й тема – косата! И ако сте гледали миналата година, то знаете, че Джу плака дни наред за свалената й коса! Не виждам защо това би било повърхностно след като всеки има своите слабости и е нормално ако някой ви заяжда спрямо тях вие да избухнете! Както и не съм сигурен колко души биха замълчали ако си седят кротко на дивана и някаква луда им създаде мега драмата само защото ПРЕДПОЛАГА, че е номинирана! Аз лично мога да ви кажа, че Джулка НЕ Е НОМИНИРАНА нито веднъж от съквартирантите си и всички я харесват, а мисля, че това е най-големия показател дали си добър и интелигентен човек. Изводите можете да си направите сами!

Никита номинирана от всички, а Джу от никого? Защо ли? Аз ако живеех с Никита и Осама в една къща, и имах оръжие с 2 куршума, щях да гръмна никита 2 пъти.. толкова непоносима е тази жена, а вие я издигате на пиедестал, защото е жертва! ПОТРЕСЕН СЪМ, СПОМЕНАХ ЛИ ГО?

Отделен е въпроса колко здраво лъже! Първо казва, че тази баня е нейна, защото Емануела я поканила да живее в стаята, а след 2 минути крещи като шизофреничка „НИКОГА НЕ СЪМ КАЗВАЛА , ЧЕ БАНЯТА Е МОЯ” .. Абе нали ходихме на медицински изследвания преди влизането в тази къща.. тази пропусна ли ги? И като се замисля, знаете ли до какъв извод стигнах? Мъжа й е същия човек като нея и затова са си добре двамата. Той пък получи нервен срив, че Златка не развя байрака да се похвали, че е спала с него. Ама то голяма работа, ние секс не сме правили никога и това е темата, даваща смисъл на животите ни!

Жена му пусна мухата на тази тема, а той милият има няма 200-300 пъти „спомена” как Злати се направила, че не го познава.. Абе ти мъж ли си бе? Кажи дреме ми на **** и подмини. Ама не, в стила на жена си, той ще дълбае и ще се изтропа на егото на една жена пред очите й, само за да погали своето!

Най-важното в живота му е да видят зрителите, че Златка лъже и той аджеба си бил лягал с нея. БРАВО, БОБИ! Мъжкарска постъпка! Все си мисля, че можеше да каже „да, само познати сме и дори не помня от къде” и айдее! Ама нали най-важното е накрая да кажат и той и Никита – ние сме прави – вие грешите! Много ме натоварват хора, които за всичко мрънкат, досаждат, питат, правят се на жертви и накрая винаги са срещу мнозинството! Абе аз се съмнявам, че от първия ден са се разбрали всички задружно да не харесват Никита, нали? Просто ние гледаме 1:30ч от 24ч денонощие и се радваме на скандалите, ама замисляли ли сте се тия хорица там колко са изперкали да живеят с нея 24/7? Замисляли ли сте се до какъв предел ги вади от кожите им с това мрънкане денем и нощем?

Нормално е да си изпускат нервите срещу нея 1 по 1 и да я нареждат! Това е моето мнение по темата, а колкото до моята жена – ЗА МЕН ТЯ Е НАЙ-ДОБРАТА И НАЙ-ПРЕКРАСНАТА.

А АКО НЯКОЙ МИСЛИ, ЧЕ Е ЛОША ИЛИ ДВУЛИЧНА, ЗНАЧИ Е СЛЯП И НЕ ВИЖДА КАК ТЯ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ДА ГОВОРИ В ОЧИТЕ НА НИКОГО И ПРОСТО ОТ ДОБРОТА ИМ ГО СПЕСТЯВА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПРЕДИ ДА ИЗБУХНЕ! ДЖУ, ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ, МИЛА!", написа в профила си Илиян Найденов.