Гаджето на Бойко Кръстанов заряза бляскава кариера в Италия заради него!

Приятелката на актьора Бойко Кръстанов – Виттория Николова, жертвала бляскавото си бъдеще в Италия, в името на това да бъдат заедно. [caption id="attachment_614618" align="aligncenter" width="300"]Бойко Кръстанов Приятелката на Бойко Кръстанов се върна в България заради него[/caption] Удивителната му колежка, както я определят в творческите среди, има завиден талант и можеше да бъде истинска звезда, вместо да стои в сянката му в България, убедени са не само колегите й, но и семейството й. У нас тя не е толкова познато име, въпреки че се е снимала в нашумелите сериали „Откраднат живот“ и „Дървото на живота“. По-чести са изявите й на театралната сцена, където публиката винаги остава запленена от превъплъщенията й.

„Италия ме чака и съвсем скоро ще ме получи“, кълне се Виттория, едва стъпила на наша почва по стечение на обстоятелствата.

Според нея в България е късмет дори да си намериш работа, а културата не пасва на натюрела на романтичката, израснала до 12-годишна възраст в Италия. Детството й преминава в разкошна вила край Комо. „Там съм създадена и там съм възпитана, там си потопен в друго време. Това е най-прекрасното място за едно дете“, не спира да реди суперлативи тя за родината си.

Когато връзката й с чаровния Бойко, познат на зрителите като Ерол от „Под прикритие“, става сериозна, русокосата хубавица се прощава с шансовете си за успешна кариера зад граница.

Кръстанов е толкова влюбен в музата до себе си, че е готов да мине под венчило. Въпреки пръстена, с който вече й е поискал ръката, гаджето му все така не дава утвърдителен отговор. Тя настоява да изчакат, за да се увери, че си струва да се откаже от живот и работа в Италия заради него. Виттория се чувствала ограничена откъм възможности и периодично изпадала в депресия от пребиваването си в страната. Двамата с Бойко се запознават при съвместното си участие в спектакъла на Младежкия театър „Господин Балкански“. По-късно се засичат на почивка в обща компания, където искрата между тях се разгаря и те откриват, че са един за друг.

Младият актьор е известен със своята деликатна и сдържана природа. Но вече загубил търпение да увещава любимата си да му стане съпруга.

Той дори я запознал с майка си, която дала благословията си и силно се надявала скоро да стане баба. Близки до двойката обаче предричат, че ако Виттория не склони да се вземат официално, скоро отношенията им може да претърпят крах, пише столичен вестник.