Новият секссимвол на българското кино Даниел Върбанов от сериала на БНТ „Войната на буквите“ разби редица дамски сърца миналата седмица, след като сподели, че има сериозна приятелка.

 

Гаджето на Баян е Макарена от „Войната на буквите“

Сега вече е ясно и кое е момичето до него. Александра Лашкова, която изпълнява ролята на Макарена – млечната сестра на Баян, е изгората на Върбанов.

И двамата учат заедно в НАТФИЗ, където всъщност се случва и запознанството им. Те са в четвърти курс и са в класа на проф. Атанас Атанасов.

 

Гаджето на Баян е Макарена от „Войната на буквите“ - Снимка 2

Според мълвата връзката им датира от 2021 г., което означава, че не става въпрос за любов от пръв поглед.

Двамата пристигнаха заедно на премиерата на сериала, която се състоя навръх Йордановден – 6 януари. Тогава обаче този факт не впечатли почти никого, тъй като тогава младите актьори все още не бяха толкова известни за широката публика.

 

Гаджето на Баян е Макарена от „Войната на буквите“ - Снимка 3

Още след излъчването на първия епизод на сериала обаче, хората започнаха да разпитват за момчето, което играе ролята на Баян.

Представителките на нежния пол пък се заинтересуваха дали актьорът е обвързан и ако е, дали връзката му е сериозна.

 

Някои заподозряха, че любимата на Върбанов е Мина Каукова, която също му е колежка в НАТФИЗ. Макар Даниел да е близък с нея, двамата не са във връзка. Неговата любима е друга колежка – Александра, която влезе в ролята на Макарена – дъщерята на дойката на Баян.

Химията помежду им си личи и на екран и не е изключено именно това да е натежало, когато са ги избирали за ролите.

 

Лешкова е родом от Мездра, но се мести в София заради НАТФИЗ. Двамата с Върбанов не крият връзката си, но и не я афишират излишно. На всички снимки от премиерата на сериала позират един до друг, което показва, че държат на отношенията си, но не парадират с тях.

 

Двойката са публикували само две общи снимки в профилите си в социалните мрежи, които са общодостъпни – от пътуване зад граница. На единия от кадрите Даниел целува Александра, а на другия и двамата позират по доста артистичен начин, подхождащ на професията им.

Източник: Уикенд