Гаджето на Башар Рахал си оперира носа за 12-ти път!

Жената до Башар Рахал Райна Караянева, цели 12 пъти е лягала под ножа, за да коригира обонятелния си орган. Манекенката и актриса от дете не харесвала носа си и първата си операция направила едва на 17 години. [caption id="attachment_629541" align="aligncenter" width="223"]Башар Рахал Башар Рахал и Райна Караянева са заедно от доста време[/caption] Без знанието на родителите си, тя се подложила на интервенцията при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили други операции. Този път тя легна под ножа точно преди началото на извънредното положение.

За 12 операция тя сподели в социалните мрежи и разказа, че операцията е била на 12 март-ден преди обявяването на извънредно положение:

„За да не изпадам в мелодраматзми, искам набързо да благодаря на @dr.alev.rhinoplasty / @dralevcamcioglu , че успя да оправи щетите, които си причиних с прибързани решения в тинейджърски години. Пътят е дълъг, още не сме го извървяли докрай и на @milenkovamartina , че ми съдействаше във всичко. както и на @kpagidas и @dr.lafchis , че успяха във време на затворени граници, да се погрижат за мен тук. А на всички млади момичета, които решават да гонят красотата, мога само да кажа... изчакайте, времето е пред вас и това, което днес не харесвате, може да се окаже най-големият ви чар някой ден! Освен това с една част от тялото, далеч не се изчерпват качествата на един човек”. Лекарят й сподели, че се е наложило присаждане на хрущял от ребро и така днес Райна Караянева има повече нас и по-малко ребро. Специалистът е роден в България, но в момента е един от най-търсените хирурзи в Турция, където живее и работи. Източник: hotnews.bg