Айлин Бобева, чието име стана популярно покрай участието й в „Ергенът“, предпочита мъже в по-зряла възраст за свои партньори. Настоящият й приятел Фарид е живото доказателство за това – той е на 41 години, които не са никак малко на фона на нейните 24.

Тя не крие, че преди време имала връзка с колега и набор на майка си, което показва, че възрастовата разлика за нея не е проблем.

 

Тя не крие задоволството си от процъфтяващите отношения с иранския бизнесмен, който дълго време е живял в Германия, но от известно време върти бизнес с парфюми у нас. Мургавият господин често я глези със скъпи подаръци, а неотдавна й подарил диамантени обеци на луксозен френски бранд.

Гаджето-богаташ на Айлин я окичи с диаманти

Очевидно Фарид е притеснителен или пък има нещо за криене, предвид факта, че трябваше да гостува заедно с Айлин в „Преди обед“, но в последния момент се отказал и тя се появи сама в ефира. Брюнетката призна, че двамата се запознали преди участието й в риалитито, но уточнява, че сериозната им връзка започнала, след като излязла от „Ергенът“. Запознала го дори с родителите й, а баща й много го харесал, макар да е по-консервативен тип.

 

Бобева признава, че и двамата са много ревниви и допълва, че са и доста емоционални и им е забавно заедно. Доволна е, че след участието й в „Ергенът“ ангажиментите й като модел са се увеличили драстично и признава, че именно това била основната причина, поради която се записала за участие.

 

Предвид, че е модел държи много на външния си вид и се подлага на всевъзможни разкрасителни процедури. Веднъж на няколко месеца си слага хиалуронова киселина за повече обем на устните и си е правила бондинг на зъбите.

Източник: Уикенд