Да драпаш, да умираш от мерак да бъдеш изкусителка, но да не ти се удава и на йота. Ей това е Андреа, която не може и не иска да осъзнае, че или трябва да спре с напъните, или поне да си плати на някой да я научи как да се държи пред камерите. Защото клиповете са едно, а личните видеа друго. А на тях Андреа е като гърчещ се червей - буквално!

На снимките що-годе го докарва понякога, особено чрез тоновете филтри и фотошоп, но на клиповете... там вече е страшно. За толкова години в шоубизнеса бившата на Кубрат Пулев така и не се научи да се движи плавно, секси и наистина съблазнително. Тя прави някакви свои си, видимо непохватни и "мечешки" движения, да не говорим, че устата й постоянно е отворена като на шаран - грам еротика няма, братче...

Г@ла и "нахранена": Андреа, да си секси не означава да се гърчиш като червей! Отиди на курсове, не ти се удава! (ВИЖ СЕИРА)

Това й обясняват стотици потребители в нета, но тя не, та не - заинатила се, че ще бъде желана и туй то. Ама, за да я пожелае някой мъж, то първо трябва да е пресушил бутилка грозданка, та да му се стори "абитуриентка".

Г@ла и "нахранена": Андреа, да си секси не означава да се гърчиш като червей! Отиди на курсове, не ти се удава! (ВИЖ СЕИРА) - Снимка 2

"Голям сеир, голям цирк! Маже тоя з@дник, пипа го, стиска го, после се клати като ранена патица и дуе джуката напред, все едно е риба на сухо. Добре бе, хора, за кого това шоу е секси?! Да не говорим, че всеки път е и "ефирна" и "грациозна" като бременна крава", коментират потребители.

Разбира се, на Андреа й изнася да вярва, че хората й завиждат, защото ако наистина се види отстрани реално, ще се "гръмне".