В подкаст на колегата си Рос Матус актрисата Дрю Баримор призна, че наскоро е срещнала ухажор, който се представял като защитник на футболния отбор „Лос Анджелис Рамс“. Блондинката била много ентусиазирана и вдъхновена и писала на мъжа, че съвсем наскоро е присъствала на тренировъчен мач на този отбор. Комуникацията продължила известно време в социалните мрежи, но по-късно станало ясно, че потенциалният сваляч на Баримор изобщо не е футболист, а музикант, който сматя, че тя е „много мила“.

Актрисата признава, че била само на крачка да хлътне сериозно по мистериозния спортист, но това така и не се случило, защото всичко започнало с лъжа.

„Какво трябва да мисля за това?“ – задава въпрос актрисата. Тя призна, че не е отхвърлила веднага нещастния обожател, но в крайна сметка решила да го натири.

„Той ме накара да се почувствам като пълна глупачка. Дори не знаех кой е в действителност“ – сподели звездата.

През октомври, миналата година Дрю Баримор намекна за връзка с някого и каза, че се среща с мъж от известно време, но явно нещо се е объркало. Дали за същия сваляч става дума, може само да гадаем...

46-годишната актриса има зад гърба си цели три брака, като последният е разтрогнат през 2016 г. От последния си брак има син.

Източник: „Уикенд“