Турската фурия Бирдже Акалай – изпълнителка на главната женска роля в излъчения по Нова тв турски сериал „Черно-бяла любов“, е изпъстрила тялото си с татуировки почти като нашия Благой Георгиев-Джизъса. Шарките по кожата й лъснаха ачик-ачик през седмицата при разходката й по потник из търговски център в Истанбул. На дясното рамо на 39-годишната актриса е нарисувана пеперудка, а на лявото – бомба с фитил, а нашарени с различни надписи и цветя са китките и пръстите на ръцете й.

Неотдавна Бирдже Акалай отхвърли предложение за брак – припомнят запознати. Офертата за тватба й беше отправена от гаджето й арх. Ердем Хамза.

„Имам два развода зад гърба си и не мисля, че е редно пак да минавам под венчило. Много обичам човека до себе си, но не искам да се омъжвам. Обясних му внимателно как се чувствам и той ме разбра. Усмихна се, целуна ме и каза: „След време пак ще те попитам дали не искаш да ми станеш съпруга“.

Радвам се, че не се обиди от отказа ми“ – откровеничи красавицата.

 Фурията Бирдже Акалай отказа брак, макар и със сладка целувка

Екранната Аслъ Чънар-Аслан е бивша водеща на тв новините. Преди 20-ина години тя участва в конкурса „Мис Турция“ и малко не й достигна да грабне титлата. През 2011 г. Бирдже сключва първия си брак, а пред 2014 г. – втория.

Източник: "Уикенд"