Филип Киркоров бе четвъртия съпруг на народната артистка Алла Пугачова. Бракът им бе регистриран през 1994 г в Санкт Петербург. По това време звездите на руската естрада се ожениха в Йерусалим. А след 11 г се разведоха.

Фризьорът на Алла Пугачова: Тя никога не е спала с Киркоров (Шокиращи тайни за четвъртия брак на примадоната)

Джордж Ровалс твърди, че е обществена тайна, че Алла и Филип никога не са били истински съпруг и съпруга: „Между тях имаше споразумение за общо сътрудничество – тя да му плаща големи хонорари, но не са спали  заедно”, обяснява фризьорът.

Той уверява още, че фризьорите винаги знаят всичко за всеки заради професията си. „Защо жените идват в салон за красота? Не само за грим или прическа. Отиват в салона, за да споделят проблемите си, да излеят негативна енергия. Ние сме като психолози за тях. Но в интерес на истината Алла не обичаше да се оплаква.”

Ровалс направи комплимент на Алла:  „Тя изглежда по-млада за възрастта си. Няма да се изненадам ако като Мадона се появи по прашки. Тя е в страхотна форма и би й отивало!”

Стилистът вярва още, че Пугачова не е предала родината си и ще се върне в Москва със собствено шоу. Така ще натрие носа на всичките си недоброжелатели.

Източник: Космо ру