Фотографът, който снима Илиана Раева и гимнастичките, проговори!

Проговори фотографът, който през последните дни направи уникални снимки на Илиана Раева и златните момичета по художествена гимнастика. Талантливецът зад обектива успя да смае потребителите с думите си: [caption id="attachment_588706" align="aligncenter" width="244"] Фотографът на Илиана Раева проговори[/caption]

"Най-хубавите снимки, които съм правил до момента (като цяло за турнир). И това е само първата част...

Драги приятели, малко съм озадачен, че през последната седмица над 10 човека ме питаха могат ли да използват снимките ми. Особено нелепо беше вчера, когато дори сестрата на Неви, Мони, ме попита дали можела да ползва моя снимка... За пореден път казвам, че аз снимам именно заради всички вас и за мен е щастие да мога да дам нещо от себе си на околния свят и да донеса на някого малко радост и емоции чрез снимките. Нали именно затова се мъча да уловя тази магия, кажете какъв би бил смисълът, ако няма с кого да я споделям?! Така, че аз благодаря на всеки, който ще си качи или ползва моя снимка, защото това ме насърчава, а и така снимките и момичетата по тях достигат до повече хора! В някои кадри на по-популярните чужди гимнастички си сложих лого, за да изглеждат по-престижно, колкото да ги заблудя, че уж снимките са на фотограф. И аз не знам какво и на кого показвам с това лого, само загрозих снимките, а и то по никакъв начин не изразява извора на моето гимнастическо вдъхновение, което е по-логично да е увековечено по снимките!

Някои хора това не го разбират, но именно това ми вдъхновение ражда тези снимки, а не стремежа за реклама или продажба, което обикновено е идеята на логото.

Знаете ли, драги приятели, когато почнах да снимам се чудех какво лого бих си измислил и най-близко до акъла ми беше "RioRita", с което да увековеча музата, която ме бе накарала да обикна гимнастиката. Тя щеше да бъде щастлива с моето лого, но реших, че то не трябва да е свързано с миналото... Сега нека седи това Адор - на него имам право. Щом за хората е по-нормално, хубаво и приемливо, вместо лого - ода за вдъхновението, музата и обичта ми към гимнастиката, аз да величая в логото егото и себе си...

Благодаря на всички, които ще разгледат снимките, защото това наистина са най-хубавите, които съм правил до момента. Много искам да направя такива и на Елит, на всички гимнастички, които снимах през последните години...", призна фотографът на Илиана Раева и златните момичета.