"Ергенът" още върви с пълна сила, а интересът към въпроса коя ще спечели сърцето и пръстена на Евгени Генчев, става все по-голям. От седмици е ясен финалът на формата - в края остават Елена и Валерия Георгиева като пианистът избира да поиска ръката на Валерия.

Елена преживява адски тежко това негово решение, защото до последно е убедена и вярва, че двамата са един за друг и той ще избере нея. Е, дотук добре - харесал си човекът Валето, предложил й. Пита се обаче какво тогава търси Генчев с... поп певицата ни Дара?!

ФОТО БОМБА: Не е за вярване с коя спипаха Евгени Генчев след края на "Ергенът"! (СНИМКИ)

Нерде Евгени, нерде Дара, но да - двамата бяха изловени от папараци на разходка из столичните улици. Ходеха плътно един до друг, смееха се и се държаха така, сякаш се познават отлично. Влязоха в магазинче за цигари и алкохол, а после излязоха и продължиха да се шлеят, вероятно след това са се запътили и нанякъде заедно.

ФОТО БОМБА: Не е за вярване с коя спипаха Евгени Генчев след края на "Ергенът"! (СНИМКИ) - Снимка 2

Знаем, че Евгени уж е сгоден и с избраницата му са още заедно. Знаем и че Дара си има сериозно гадже, но на нея не може особено да се разчита като се има предвид предишните й и бързо приключили връзки.

ФОТО БОМБА: Не е за вярване с коя спипаха Евгени Генчев след края на "Ергенът"! (СНИМКИ) - Снимка 3

Най-дълго тя ходеше с Папи Ханс, но пък в тяхната любов той я ползваше за ракета носител към славата. Дали сега става нещо между Дара и Евгени Генчев, това можем само да гадаем.