С меко казано странно облекло се появи на спектакъла "Хъшове" в Народния театър половинката на бившия ни премиер. Линда Петкова събра очите на присъстващите с твърде малка черна рокличка, която не пасваше на две неща - на събитието и на самото й телосложение.

Под роклята на екс премиершата се подаваха набити и пълнички крачета, а върху пухкавите й ръце се набиваха на очи огромни татуси. До нея Кирил Петков беше спретнат по протокол - риза и костюм, макар и без вратовръзка.

Стилът на Линда силно впечатли околните, които дори не си направиха труда да скрият коментарите си. "Добре е не само да следиш модите, но и да ти прави впечатление какво ти отива лично на теб и какво е подходящо да наденеш в зависимост къде отиваш", шушукаха наоколо.

Петкова и друг път е допускала грешки с облеклото като например на 24 май в Рим, когато се появи с рокля на цветя и почти спортен сак, както и спортни обувки със закопчаване от типа "лепенки", вместо с подходящите за случая чепици с токче.

На Великден пък също провокира хората да я коментират, барвайки се във възкъсо и розово палтенце, което не можеше да покрие краката й горе-долу до средата на бедрата. А знаем, че в този момент трябваше да се покаже религиозно смирение.