Няма възраст, на която човек да е застрахован от изблика на гореща любов и диви пориви. Доказателство за това е водещата Цветанка Ризова, която макар да е на 57 години, е хлътнала като тийнейджърка. Това дори й се случва за сефте, защото в предишните си връзки винаги е била сдържана и сериозна.

ФОТО БОМБА: Цветанка Ризова неузнаваема до новия си мъж! (виж още + папарашки снимки)

Днес тя е половинка на адвоката Красимир Недев, с когото са долу-горе набори. Двамата обаче бяха спипани от папараци, докато крачеха по улиците и приличаха повече на разгорещени влюбени ученици.

Особено неузнаваема беше Цветанка Ризова, която сме свикнали да възприемаме като "ледената кралица". До любимия си обаче тя буквално не ходеше, а сякаш се носеше във въздуха. То прегръдки, то натискане в тялото на мъжа си, то чудо...

Знаем, че двамата са заедно от около година, но злите езици продължават да не вярват в бъдещето на тази връзка и са убедени, че Красимир като нищо ще си намери нова, по-млада и красива жена.

ФОТО БОМБА: Цветанка Ризова неузнаваема до новия си мъж! (виж още + папарашки снимки) - Снимка 2

"Цветанка е известна, дават я по телевизора, както се казва. Това вероятно е привлякло и мъжа й към нея, но като й се насити скоро, ще започне да поглежда встрани. Ха на бас, ако не е вярно, плащам сметката на Мъск във Велинград за ЧНГ", майтапят се потребители в нета.

В крайна сметка само времето ще покаже ще се окажат ли прави, или това ще е голямата любов в живота на водещата.