Бившата изгора на Емануела – Мартин Николов-Елвиса е голямата звезда в праймтайма на Нова тв тази година. Не е изключено бизнесменът и плейбой, който се откроява от останалите участници в „Игри на волята“ да излезе от там като победител.

 

Звездата не отрича, че стиска палци на Елвиса и припомня, че тя е лобирала за него, смятайки, че ще се справи. Твърди, че е много добър играч и ще се справи. Подкрепя го, защото самата тя искала той да участва в риалитито. Допълва, че Моника и Цецо също й били фаворити, но отпаднали. Като най-сериозен опонент на Елвиса за момента, определя Виолета и не крие, че много й харесва как ги дразни. Много й е интересен сблъсъкът между нейният характер и този на Мартин.

 

Твърди, че познава отлично Мартин и е наясно с манипулациите му, тъй като си е играл по същия начин с нея. Категорична е, че реално той е бил човекът, превърнал връзката им в токсична, тъй като е изключително сложен характер. И макар в даден момент да го мислела за мъжът на живота й, истината се оказала друга – разочарованията й са много повече от щастливите моменти. 

 

Трудно й е да каже обаче какви ще са отношенията им в бъдеще, тъй като с него винаги са били приятели и не е изключено отново да се стигне до там. Категорично отрича да е казвала, че Мартин е секс бог и подчертава, че не коментира интимния си живот. Единствено времето обаче ще покаже дали двамата ще се съберат отново. По отношение на клипа, в който се вижда, че двамата са много близки, Емануела твърди, че е стар.

 

През шестте години, в които били заедно, многократно са се събирали и разделяли. Емануела посочва, че разделите им били неговите оправдания, за да може да излиза. Наясно е с много от изневерите му и твърди, че именно това е причината за раздялата им. Според думите й, той й е бил верен само в първите две години от връзката им, тогава бил много добър и готин, но после станал различен. Тя смята, че мъжът трябва да стои зад жената и да я закрила, а тя да може да разчита на него, докато у Мартин няма нищо такова.

 

За никого не е тайна, че Мартин е професионален играч. Емануела обаче твърди, че не се е научила да играе, защото не се занимава с такива неща. За нея това си е чиста проба хазарт, а и не крие, че покерът й се струва твърде изнервяща игра, в която трябва да имаш огромно търпение и да изчакваш, а тя е свикнала да получава на момента това, което иска.

 

Фолк звездата Емануела за бившия си – риалити героя Мартин Николов: Елвиса ми беше верен само през първите две години

 

Според нея преобладаващата част от мъжете в живота й очевидно не могат да приемат, че е независима жена. Това я навело на мисълта, че мъжът до нея трябва да е по-силен от нея човек, към когото да изпитва респект. В този ред на мисли не е имала от доста време до себе си мъж, на когото да разчита и да е по-силен от нея.

 

С бащата на Димитър имат съдебно споразумение, което е чисто формално. Като цяло детето само избира при кого иска да отиде. Освен това й се плаща редовно издръжката в размер на 250 лв./месечно. Не й останало никакво време за почивка през лятото, дори цял месец работила болна. Към момента няма кредити за изплащане – с хонорара от Биг Брадър изплатила ипотечния си кредит и има само едно жилище, за което се е издължила напълно. Допълва, че джипът, който кара, също е изплатен и не дължи на никого нищо.

 

След броени дни ще има рожден ден, но не е убедена, че ще празнува. По-скоро й се иска да измисли нещо само за нея и най-близките й приятели, тъй като с напредването на възрастта все по-рядко прави компромиси със себе си. Вече не й се ходи на дискотека за забавление и дори ги избягва в свободното си време.

 

Решила да си боядиса косата руса, тъй като това е естественият й цвят и по този начин няма да й се налага да ходи през 20 дни на фризьор, което й е много изнервящо. Напоследък се храни често и по малко.

Източник: Уикенд