Журналистката Флорина Иванова, е имала любовна афера с наследника на Гриша Ганчев – Данаил, която е започнала през 2022 г. По онова време младият милионерски син лично поканил смуглата красавица да започне работа в ЦСКА, след като останал впечатлен от външния й вид, както и от работата й в телевизията.

Така работните им отношения бързо прераснали в интимни.

 

Флорина не се притеснила особено, че синът на милионера от село Микре е женен с две деца, и се поддала на свалките на шефа си.

Гриша Ганчев е известен с това, че зорко пази личния живот на семейството си обвит в мистерия. Въпреки това се знае, че има снаха на име Паолина, която дари бившия борец с две внучки, които вече са на 9 и 11 години. Собственикът на футболен клуб „Литекс" пази в мистерия имената на децата, както и тяхната самоличност.

 

Припомняме, че преди 2 години Данаил Ганчев покани Флорина да стане

част от пресцентъра на ЦСКА, а тя веднага прие и напусна спорта в Би Ти Ви. Преди няколко месеца баща и син Ганчеви се оттеглиха от клуба, но журналистката остана на работа в пресцентъра. Данаил обаче не бил сигурен колко време ще се задържи любовницата му на поста си и искал да подсигури работа на Флорина. Пуснал връзките си и я уредил да се върне в Би Ти Ви, където в момента води куиз шоуто „Колко ми даваш?”.

 

Според някои, секс аферата им е приключила, други твърдят, че все още се виждат, но по-рядко. Истината я знаят само двамата и най-близките им хора. Данаил Ганчев е първото дете на Гриша Ганчев и съпругата му Теменужка. Двойката е заедно още от студентските си години и остана стабилна напук на безбройните авантюри на 168-сантиметровия баровец. Синът им е роден съвсем малко преди Коледа през 1987 г. Момчето е кръстено на дядо си по бащина линия, който бил трудолюбив, работещ честно животновъд от Микре.

 

Историите твърдят, че именно с парите, които са получени от продажбата на добитъка на дядото с име Данаил, Гриша Ганчев някога е стартирал многомилионната си империя. Всичко започнало с търговия на пазара „Илиянци”. Малко по-късно в семейство Ганчеви се ражда и дъщеря, която кръщават Танита. Тя страни от медиите и все още търси себе си. Към момента не е създала свое семейство, за разлика от брат й, който вече има две дъщери.

Източник: Уикенд