Емил Каменов и Борислав си налитат на бой

В епизода на „Къртицата” 2, който ще бъде излъчен тази вечер, зрителите ще станат свидетели на битов конфликт и разбира се на битката на титаните.

Суперохранителят Емил Каменов и Борислав, който многократно е заявявал, че е супер човек, ще премерят силите си в свиреп сблъсък. Разбира се както в повечето случаи става в риалити форматите, тривиалната причина за сблъсъка ще е липсата на храна. Очевидно Емо става изключително първичен и озверява да неузнаваемост. Какъв риск обаче ще бъде принуден да поеме Борислав, осмелявайки се да му се противопостави, ще разберем по-късно днес.

[caption id="attachment_380586" align="alignleft" width="300"]Емил Каменов и Борислав си налитат на бой Емил Каменов и Борислав си налитат на бой[/caption]

Предстои ни да видим и още една изненада – подаръкът, който рожденичката Виктория Джумпарова (прекръстена на Пинджурова), получи от сестра си. Предстои да разберем какви емоции предизвика у манекенката този подарък и дали успя да я направи щастлива. Емил Русев пък, който бе изолиран от света, ще бъде принуден да приеме ново предизвикателство по трънливия си път към спасението.

За да се върне в базата при съпругата си Христина и останалите участници в шоуто, той ще трябва да претърпи неприятна среща с бившата си приятелка Виктория. Двамата ще останат насаме в изолатора за едно денонощие. Какво ще се случи между тях, предстои да разберем. Дали разкаянието или прошката ще заровят томахавката помежду им или пък ще се забъркат в поредната драма в търсенето на истината за любовта между тях?

Предстои да разберем и защо красивата манекенка Виктория Джумпарова за момент изпита съжаление, че няма пистолет в себе си, пише Блиц. Отговорът на всички тези въпроси ще намерим в епизода на „Къртицата” 2, който ще бъде излъчен тази вечер в ефира на TV7. Утрешното живо предаване също обещава да бъде доста интересно. Заселниците от базата ще бъдат изпратени на Витоша. Там ще им се наложи да премерят сили с уменията на немски овчарки, които са изключително интелигентни и смели. Иначе казано ще станем свидетели на сблъсъка между супергерои и суперкучета. Кой ще победи в оспорваната битка, предстои да разберем.