Дъщерята на бишвия президент и настоящ кандидат за поста Доналд Тръмп – Иванка, се поизложи здраво на партито за 60-ия рожден ден на мултимилиардера Джеф Безос миналата седмица. 42-годишната красавица се появи в инкрустирана със злато рокля на Кавали и обра точките по отношение на папараците, но вечерта съвсем не завърши толкова ведро.

Според очевидци Иванка Тръмп прекалила с алкохола и още преди полунощ сериозно вдигнала градуса на веселието. Мацката дори започнала да прави импровизиран стриптийз, но била озаптена от приятели да не се излага допълнително. Явно Иванка не може да носи на алкохол, след употребата на който не се контролира.

42-годишната наследница на Тръмп беше съпровождана от съпруга си Джаред Къшнър, но той напусна рано заради ангажимент с трите им деца. Така Иванка остана да купонясва сама и беше на косъм да нанесе сериозен удар на предизборната кампания на татко си с разпасаното си поведение. Още повече като ръководител на предизборната му кампания.

Партито на ултрабаровеца може да се похвали с присъствието на безброй имена от върховете на шоубизнеса – Ким Кардашиян, Кейти Пери, Опра Уинфри, Хейли Бийбър, Бионсе и много други. Разбира се, не пропусна да уважи стария си конкурент и самия Бил Гейтс, който с десетилетия беше най-богатия човек на планетата.

Източник: „Уикенд“