Филип Киркоров не пести нищо за децата си. Той подари на сина си Мартин модно ревю за рождения му ден. Като похарчи за хобито на наследника си 10 хиляди рубли.

Явно с такъв татко богаташ децата му порастват много по-рано от връстниците си. След голямото събитие сега феновете му пък обсъждат мникюра на 12-годишната дъщеря на Филип Бедросович. На фото се вижда как Алла Виктория прегръща брат си в стаята му.Само, че последователите са шокирани от ръцете на момичето. Които са с такива дълги нокти и са покрити с лак.

Филип Киркоров съвсем разглези децата си (12-годишната му щерка ходи с убийствен маникюр – Снимки)

Филип Киркоров съвсем разглези децата си (12-годишната му щерка ходи с убийствен маникюр – Снимки) - Снимка 2

Феновете не могат да повярват, че с такъв маникюр ходи наследничката на Киркоров и критикуват ученичката: „На 12 с толкова дълги нoкти?”, „Сериозно ли, поне да бяха по-къси, нямаше да изглеждат толкова вулгарно!”, „Шокиран съм, момиче на 12 и с такива нокти!” , са само част от реакцията на хората.

А що се отнася до стаята на сина му Мартин, тя прилича по скоро на имение, с луксозни мебели и самостоятелна баня. А над леглото на 11-годишния хлапак има портрет на мъж с корона. И ако си мислите, че това е Филип  Киркоров, грешите. На портрета се мъдри Лионел  Меси, който е фаворит на Мартин и го вдъхновява.

Филип Киркоров съвсем разглези децата си (12-годишната му щерка ходи с убийствен маникюр – Снимки) - Снимка 3

Синът на Филип все още не е решил какъв ще стане в бъдеще. Дали моден дизайнер или пък футболист. Но и той като сестра си е не по-малко разглезен от известния си татко.