Младият левент Филип Буков разтърси с признанието, че от три години е на сух режим.

Той заявява категорично, че много внимава какво слага в устата си. Живее и се храни изключително здравословно за разлика от голяма част от колегите си в актьорските среди.
Освен това от три години не се е докосвал дори до месо. Стреми се да избягва и останалите продукти от животински произход, доколкото това е възможно.

Млякото, яйцата и техните производни присъстват много рядко в менюто му и то само в случаите, в които това няма как да бъде избегнато. Чаровният актьор споделя, че четири дни от седмицата е вегетарианец, а през останалите три – веган. Това е режимът, който спазва от доста време насам.

Освен това Филип Буков се оказва и запален спортист. Обожава да се придвижва от точка А до точка Б с велосипед. Винаги, когато има тази възможност, залага точно на придвижването с велосипед. 

Споделя, че отказът му от животински продукти е свързан не само с множеството ползи за здравето, а и заради грижата му за околната среда. За да си осигури енергия за всички спортове, които практикува, често носи в себе си микс от семена и сурови ядки. Твърди, че „растителното гориво“ е достатъчно силно.
Източник: hotarena.net

Филип Буков разтърсващо: От три години не съм…