Големият син на Тони Стораро – Фики, прави рязък завой в кариерата си. Изпълнителят демонстративно плюе на чалгата и заявява, че желае да се изявява като поп изпълнител, като пее любими парчета на Лайнъл Ричи, Стиви Уондър, Васил Найденов и „Уайт Снейк“.

Фики Стораро е завършил столичното музикално училище „Любомир Пипков“ и от тийнейджърските си години е закърмен с поп музиката на идолите си. Феновете все още си спомнят неговия опит от 2016 година да изпее популярна песен не на кого да е, а на самия Дейвид Ковърдейл от „Уайт Снейк“. „Is this love“ стана хит, но в негативен план, заради лошото произношения на английски на Фики Стораро. Въпреки ентусиазма му, изпълнителят не пожънва успех – напротив, събира само ирония и подигравки.

Фики Стораро плюе на чалгата и става поп икона

Докато не дойде паметното му участие в „Като две капки вода“ през 2020 г., в което Фики печели първото място. Именно в това шоу той разгърна таланта си и направи перфектни имитации на изпълнители от световен ранг като Стиви Уондър и Тина Търнър. Още тогава певецът заяви, че това е истинската му мечта – да пее поп музика. Две години по-късно този негов блян е напът да се сбъдне. „На 19 ноември няма да има и доза попфолк“ – заклева се Фики Стораро.

Източник: „Уикенд“