Фики тръгнал на уроци по английски език заради "Като две капки вода"

Броени дни преди финала на "Като две капки вода" Фики гостува в студиото на "На кафе". Пред Гала той сподели емоциите и преживяванията си на сцената на шоуто за имитации. В последния лайф Фики пя с Васил Найденов и споделя, че така е сбъднал една своя мечта. "За мен да пея рамо до рамо с Васил Найденов е една сбъдната мечта. Дори не съм си представял да бъда на една и съща сцена с този велик изпълнител. Да ми подаде ръка беше страхотен жест. Наистина съм много щастлив. Когато разбрах, че е в залата и излязох на сцената, адреналинът ми се покачи толкова високо, че треперех през цялото време. Бях много притеснен, но се надявам да съм се представил достойно. Не съм особено доволен от изпълнението си, защото това е една от любимите ми песни на г-н Найденов. Изпълнявал съм я често и в музикалното училище и можех да се справя още по-добре. Той обаче ми каза, че е очарован от моя талант. Да чуя тези страхотни думи от него беше едно велико чувство! "Като две капки вода" ми даде огромен шанс да се изявя. Радвам се, че успях да покажа на сцената опита, натрупан през всичките тези години", каза Фики в "На кафе".

Уроци по английски

Поп фолк изпълнителят признава, че се е записал на уроци по английски език заради "Като две капки вода". "Бях много притеснен преди да приема да участвам в шоуто. Аз съм чувствителен и преживявам вътрешно нещата, без да го показвам. Защото всеки изпълнител се старае да даде най-доброто на своята публика, но не винаги среща разбиране. Подготвих се предварително, ходих на уроци по английски. А Стиви Уондър ми е на сърцето и се радвам, че имах възможността да се изявя с него за първи път", признава Фики. Той обещава на своите фенове, че след финала на "Капките" ще направи поп парче. "От малък се интересувам от всички стилове в музиката. Един музикант трябва да се старае да бъде универсален музикант. За мен музиката е една безкрайна любов. Преди поп фолка исках да се развивам с поп и джаз пеене, специалността, с която завърших музикалното училище. След финала на "Като две капки вода" планирам да направя поп парче, а г-н Найденов обеща лично да ми помогне", споделя поп фолк изпълнителят.

За Дженифър Лопес

Фики споделя също, че преди да излезе на сцената на шоуто като Дженифър Лопес не е бил на себе си. "Когато се погледнах в огледалото преди да изляза на сцената, не бях на себе си. Казах си: "Ако изляза сега и стоя като статуя, а хората очакват да съм Джей Ло, ще бъде още по-трагично". По-добре да изляза и да танцувам. Никога не ми се беше налагало да ходя на високи токчета. Беше ужасяващо. Това беше един невъзможен образ за мен. Не знам и за кой мъж не би бил. Но стана хубаво шоу", каза Фики. [caption id="attachment_628515" align="aligncenter" width="300"]Фики тръгва на уроци на английски език заради "Като две капки вода" сн. nova.bg Фики тръгва на уроци на английски език заради "Като две капки вода" сн. nova.bg[/caption] Той споделя още, че баща му Тони Стораро винаги му дава съвети, които обаче понякога са "доста крайни". "Баща ми винаги ми дава съвети, понякога са доста крайни, но са безценни. Той е невероятен музикант, който има глас на Бог и много се радвам, че вървя по неговите стъпки", споделя Фики, пише nova.bg. Поп фолк изпълнителят не пропусна да благодари и на Етиен Леви, че помага на всички участници в шоуто.