Прави впечатление, че в последно време актьорът Филип Аврамов – Фицата вече не крие актуалната си любовница – сценаристката Христина Димитрова, която е съавтор на комедийния му спектакъл „Защото съм известен“.

Той пристигна на премиерата на книгата на колегата му Валери Йорданов, с когото са и приятели, хванат под ръка с Христина. Двамата изглеждаха много влюбени и от далеч се виждаше, че сияят от изживените положителни емоции.

За никого не е тайна, че напоследък Фицата сменя доста често жените в живота си.
След като се разведе със съпругата си Милена Спиридонова преди пет години, не се е спрял. Приблизително по това време той стана баща за втори път – с още една дъщеря го дари певицата и медсестра Севинч Ибрахим. 
Към днешна дата обаче той е разделен и с нея. Категоричен е обаче, че са успели да запазят приятелските си отношения.

Последната за момента тръпка на Фицата е сценаристката Христина Димитрова. Преди три седмици те бяха уловени да се натискат като тийнейджъри на терасата на хотелски комплекс в Царево. Забелязва се, че на ръката на сценаристката грейна пръстен, което накара мнозина да се запитат дали не е годежен. 

За момента не е ясно дали се задава сватба или пък ново бебе на хоризонта, но времето ще покаже. Бившата му съпруга Милена неведнъж е споделяла, че проблемите им в брака започнали с появата на дъщеря им Рая. Тя си мислела, че този период е преходен и ще отмине, но не би.

Разкрива, че си е вярвала и дори не е осъзнавала, че това е началото на края. Когато дъщеря им навършила две години, усетила, че нещо се е променило. Преди обожавала купоните и не й пречело да стои до късно, но след появата на дъщеря им, отговорностите взели превес над забавленията. Не усетила обаче такава промяна и при актьора и предполага, че оттам нещата тръгнали наопаки. Разводът бил труден и за двамата, но не й оставал друг избор, при положение, че Фицата чакал дете от друга жена.

Въпреки драмите в миналото и бурния си личен живот, актьорът не се е отметнал от задълженията си като родител. Сметките за ток, вода и парно покрива и на двете си бивши жени. Освен това ежемесечно помага и за режийните им.

Припомняме, че талантливата певица Севинч Ибрахим, която навремето стигна до финала на Гласът на България към днешна дата работи като медсестра в детска градина. Заплатата й обаче не е достатъчна, за да се грижи сама за момиченцето си.
Източник: Уикенд
 

Фицата вече не крие актуалната си любовница

Фицата вече не крие актуалната си любовница - Снимка 2

Фицата вече не крие актуалната си любовница - Снимка 3