Хепи Ванче успя да изкара извън нервите дори и най-спокойния и уравновесен участник във „Фермата“.

Вероятно вече сте се досетили, че става въпрос за рокаджията Дидо от „Д2“.

Той обаче не може да издържа Хепи Ванче, която постоянно намира за какво да дърдори, а и освен това е изключително шумна, което смущава голяма част от участниците в стопанството.

При все, че от началото на „Фермата“ минаха едва две седмици, музикантът, който излезе като победител от четвъртия сезон на риалитито не крие, че вече не може да я понася. Не е изключено шампионката от шестото издание на риалитито да изхвърчи съвсем скоро, след като Дидо вече й е вдигнал мерника.

Самият той призна, че Хепи Ванче го дразни още от мига, в който е прекрачила прага на стопанството. Той я определя като хаотично, пренавито и разсеяно плямпало. Другото, което го дразни в нея е факта, че постоянно намира за какво да мрънка. Това е мнението на Дидо за яхтената стюардеса.

При все, че Хепи Ванче постоянно е в действие и не се спира, съотборниците й от тима на „Ветераните“ я определиха като най-безполезния участник.
Тя дори бе прикована с белезници за стол, за наказание, а нейната съдба последва и миската Симона от противниковия отбор – „Нови надежди“
По време на днешния дуел между хлебаря Чавдар и кмета Георги, двете ще останат заключени. Те ще бъдат освободени от Иван Христов едва след края на сблъсъка.
Източник: lupa.bg