Актрисата Хазал Кая не знае мярка, тръгне ли да се гримира! – отбелязаха турските таблоиди. На премиерата на 2-рия сезон на сериала й „Полунощ в Пера Палас“ актрисата се появи с лице, изрисувано като на японска гейша – толкова много макиаж имаше по клепачите, устните и бузите й. Тя буквално не приличаше на себе си, установиха присъствалите на събитието.

През 2024 г. Хазал Кая найсетне успя да отслабне. Вече ги няма тлъстинките и целулитът, сега екранната Фериа от „Огледален свят“ е стройна и слаба като истинска манекенка.

Г-жа Кая недебеля драстично покрай втората си бременност и дълго след раждането не смогваше да се отърве от излишните килограми. Миналото лято тя дори избягваше да се пече по бански на плажа, за да не разочарова почитателите си с ошишкането си тяло. Не носеше къси панталонки и минижупи. Всички това свидетелства, че Хазал държи на феновете си и счита, че е в дълг към тях да възвърне формата си на онази актриса, която обичат.

Хазал Кая са пореден път демонстрира характер и доказа, че може да контролира тялото си. За това, че е силна жена, споделя и съпругът й Али Алтай.

„Кой не се страхува от Хазал, тя е силна жена“ – сподели в интервю мъжът й.

Източник: „Уикенд“