Култовата латино поредица „Трима братя, три сестри“ ще има трети сезон! След успеха на сериала, излъчен през миналата година, в момента сценаристите творят новите серии. Марио Симаро, една от звездите на колумбийската теленовела, обяви, че няма как да не се съобразят с феновете, които искат да гледат още епизоди с развитие на житейските драми на героите.

Интересното е, че именно Симаро лично платил на сценарист да напише сюжет на продължение на сагата. След това се явил в телевизията и настоял за финансиране и оттам се съгласили на това.

От медията дали зелена светлина за проекта, след като актьорът ги убедил, че печалбата им е сигурна.

Миналата година Марио Симаро успя не само да възроди телевизионната продукция, но и да се разпише като баща на момиченце, кръстено Бриана. С половинката му – словашката блондинка Брони, са заедно от почти 4 години. Актьорът е с 22 години по-възрастен от половинката си, но това не влияе върху отношенията им.

Феновете тръпнат: Ще има ли продължение на „Трима братя, три сестри“?

Роденият в Хавана мачо има един развод зад гърба си – припомнят запознати. Преди 25 години той се ожени за екранната си партньорка то сериала „Жената на моя живот“ Наталия Стрейгнард. Бракът със знойната венецуелка изтрая 7 години – до 2006-а – отбелязва изданието.

Източник: „Уикенд“