Митове и легенди се носеха за надебеляването на Емилия, но въпросът оставаше отворен, заради използването на филтрите, а и на фотошопа към снимките, на които обикновено я виждаме. Само кадри от нейни участия насочваха към мисълта, че от предишната стройна дама не е останала и следа.

Е, ето че сега и самата певица потвърди слуховете. Емилия, Жорж Башур и децата им заминаха на лятната си почивка. Избраха за целта Испания и по-точно слънчева Андалусия, където са отседнали в луксозен хотел с пет звезди и около 1500 лева нощувка на вечер.

Феновете се опулиха: Емилия за първи път показа колко е надебеляла! (СНИМКИ от плажа)

Всичкото хубаво, но певицата разкри истината за теглото си със своите снимки. Коя чалгарка, както и самата тя навремето, ще пропусне да се изтипоса по бански в нета, та всичките й фенове от мъжки пол да ахкат и охкат... Няма такава. Освен ако не е надебеляла.

Феновете се опулиха: Емилия за първи път показа колко е надебеляла! (СНИМКИ от плажа) - Снимка 2

Емилия щедро публикува снимки от ваканцията си. Да, на тях тя е по бански и не - не е в цял ръст. Жената на Жорж Башур предвидливо е щракнала само лицето си и тялото до под бюста, за да не се види нищо от проблемните й зони, които са ханшът и бедрата.

"Еми, прекрасна си, но дай по-надолу, де! Не вярвай на това, че мъжете искали слаби жени - глупости! Повечето от тях предпочитат да има какво да пипат, а не като кокалите на Мара Отварачката", пишат й окуражително в нета.