В изненадващ обрат на събитията певицата от „Skyfall“ Адел наскоро разкри разочароваща новина в интервю, че сега се фокусира върху други творчески занимания вместо върху музиката.

След резиденцията си в Лас Вегас и предстоящите концерти в Мюнхен певицата е „нетърпелива да изследва други творчески неща“. Тя също така споменава, че се нуждае от „голям пробив“.

В неделя, 14 юли, Адел дава интервю за германската телевизия ZDF.  На въпроса за плановете за нов албум, който да последва издадения през 2021 г. „30“, Адел разкри, че „резервоарът ѝ е доста празен“ след продължителния период на изяви.

Тя описва това емоционално пътуване като дълбоко смислено, но изтощително. Адел заяви: „Нямам никакви планове за нова музика, изобщо. Искам голяма почивка след това и мисля, че искам да се занимавам с други творчески неща, само за известно време.“

След това изпълнителката на „Easy On Me“ отбелязва: „Знаете ли, аз изобщо не пея вкъщи. Колко странно е това?“ по информация на Hollywood Reporter.

Тя също така изрази скромното си отношение към славата, като каза: „Не ми харесва да съм известна. Обичам да правя музика и хората да са възприемчиви към нея и да я харесват... но страната на славата я мразя и ми липсва всичко, което бях преди да стана знаменитост.“

 

Източник: meaww.com