Продължението на култовата латино сага „Трима братя, три сестри“ най-сетне е закупен от български тв канал и в най-скоро време ще излезе в нашия ефир. В Америка новите епизоди бяха показани през миналата година и пожънаха огромен успех, което накара продуцентите да поръчат и още един сезон.

Освен идеолог за възраждането на теленовелата за брата Рейес и сестрите Елисондо е Марио Симаро. Той толкова копнеел пак да влезе в коронната си роля на Хуан, че лично платил на сценарист да подготви сюжет, в който действието се развива няколко петилетки след събитията от първия сезон.

„С готовия проект отидох в „Телемундо“ и им казах: „Дайте зелена светлина, нека заедно направим нещо велико, от което и вие ще спечелите много. Навремето хората бяха луди по този сериал и още изпитват носталгия по него“ – разказва Симаро.

В продължението на сагата участват 5 от 6-те звезди от 2003 г. Участие отказа само Майкъл Браун (Франко), защото имаше подписан договор с друга продукция – кримипоредица от стрийминг платформата „Амазон“.

„Трима братя, три сестри“ е римейк на сапунката „Тихите води“, излъчена в Южна Америка през 90-те години на миналия век. У нас хитовата теленовела беше показана преди 19 години по Би Ти Ви, а после имаше и повторения по Би Ти Ви Лейди.

Източник: „Уикенд“