На корицата за пролетта на 2024 г. певицата е с тънки вежди и монашески халат. Риана предизвиква множество коментари с поредната си завладяваща визия, този път на корицата на списание Interview.

Снимана от Надя Лий Коен, снимката за корицата, озаглавена "Риана е готова да се изповяда", представя многохилядната звезда в разголена монашеска визия, която включва огромна бяла риза, спускаща се от едното рамо, и пълен халат. Гримът ѝ, който е в стила на 90-те години и на Бети Буп, включва лъскави червени устни, смели сини сенки за очи и тънки вежди с молив, за да подчертае очертанията на очите.

Коментарите към публикацията на Interview в Instagram, популяризираща корицата, бяха предимно критични, като много хора нарекоха външния вид "безбожен" и "неуважителен", а мнозина твърдяха, че певицата се подиграва с християнството. Но в интервюто, проведено от бившия ѝ стилист и главен редактор на Interview Мел Отънбърг, Риана намекна, че духовността ѝ остава непокътната.

Когато Отънбърг пита колко деца планира да има Риана, певицата отговаря: "Толкова, колкото Бог иска да имам."

Останалата част от разговора преминаваше между случайни и по-задълбочени наблюдения по забавния начин, по който само двама стари приятели могат да се забавляват, а Отънбърг се отклони от сценария, като изхвърли въпросите на екипа си и вместо това се потопи в общата им история.

Източник: abcnews.go.com