Еда Едже, която изпълнява ролята на Йълдъз в „Опасно изкушение“, насрочи дата за най-щастливото събитие в живота си. Красавицата ще каже заветното „да“ на баскетболиста Буурахан Тунджер в началото на лятото.

„Първоначално искахме венчавката да е на 8 юни, но в крайна сметка решихме да е на 20 юни“ – обяви тези дни пред турските медии тв звездата.

Пресата услужливо припомня, че миналата година Еда Едже отказа брак на любимия си мъж с мотива, че още й било рано да е булка. С това твърдение красавицата отхвърли предложението, отправено тогава от снажния спортист.

Турската преса твърди, че Буурахан бил голям ревнивец и именно затова Еда дълго се дърпала, преди да склони двамата да минат под венчилото. Баскетболистът неведнъж е вдигал скандали на красавицата заради нейни интимни сцени във филми и сериали. Тунджер смятал, че е грях жената да предлага устни на чужди мъже дори и по служба.

„Това момиче само слага край на кариерата си. Този „средновековен бей“ ще я заключи вкъщи, където само ще гледа децата им. Жалко за таланта на тази актриса, жалко и за красотата й“ – коментират с яд фенове на актрисата. Според тях Еда никога повече няма да се появи на малкия екран, нито пък изобщо в киното.

Източник: „Уикенд“