Обявената за една от най-красивите ни манекенки - Диляна Попова, получи неочакван удар под пояса и то от свои фенове в мрежата. Хубавицата, която прехвърли 40-така, продължава да изглежда убийствено. Е, поне по снимките, които гледаме в нета.

Потребители обаче са на друго мнение и то тези, които са я виждали скоро на живо. Именно те скочиха с коментари към нея и я посъветваха да се вземе в ръце, защото както е тръгнала, няма да прилича на нищо.

"Кого лъжеш с тези снимки, дето ги пускаш?! Нали сме те виждали реално и то преди дни?! Та ти ще се счупиш бе, жена! Нищо от тази изкусителност, която показваш в мрежата, я няма на живо. Станала си като точилка, като сушена скумрия. Вземи да ядеш нормално и да си върнеш формите, защото такава хърбава ще се сбръчкаш и сбабичосаш преждевременно", нахраниха я нейни фенове.

При това хората твърдят, че я харесват и й го казват за добро като дори дадоха пример с вечната хубавица Моника Белучи, която винаги си е имала и си има сочните форми. Дали Диляна ще ги послуша, това е друг въпрос, но наистина няма да е лошо да качи някое и друго килце.