Благой Георгиев става все по-суетен!

Все по-суетен и тщеславен слава Благой Георгиев. Нещо повече - от известно време насам той дори спокойно може да се конкурира с новата си жена Полина Спасова по суета и като нищо ще я бие. На това мнение са потребители в нета, които попадат на снимките на екс футболиста. Джизъса направи зъби, боядисва косата си, кипри се, но наскоро показа, че си е опънал и всичките бръчки. Което вече дойде леко в повечко.

"Абе, Благо, ти мъж ли си, или кифла?! Демек да не си се преориентирал в новите евроценности, дето там... 31 пола?! Кой мъж си изглажда лицето като жена, слага си ботокс и тем подобни?! Ми хайде тури си и едни джуки като на Мара Отварачката, пък да се свършва. Ще те вземат за рекламка на някое червилце", попиляха го от майтапи в нета.

Всъщност имат известно право, защото Георгиев ясно показа, че е ходил в естетична клиника да си опъва бръчките. А злите езици шушукат, че пак е било на аванта, нали няма пари?! Уговорката била той пък да се показва на фотоси и да прави реклама на мястото и дерматолозите, които го разкрасяват.

Факт е, че жена му Поли също е минала през джуки и тунинг, но е далеч по-слаба ракия от мъжа си. Виж, за бившата му Златка Райкова може да се поспори, тя е гуру в пластичните интервенции. "Изкуствени, смотани кукли - на това се правят и женичките, и мъжленцата. Ако ги видите на живо обаче, ще леете куршум", коментират в нета.