“Аз отричам магията. За мен тя не съществува. Всичко това е енергия - както позитивна, така и негативна. Ние хората в нашите тела носим и двете енергии. Всичко зависи коя от тях е по-силна”.

 

С тези думи ме посреща парапсихологът г-н Маринов, с когото най-накрая успявам да се видя очи в очи, тъй като напливът на хора е огромен и за личен сеанс се чака понякога с месеци.

 

За свръхестествените му способности ми сподели моя близка, която макар да е изключително добре реализирана в професионален план, дълго време се бореше с неудачи и проблеми. Красива, интелигентна и много успешна, а сякаш “късметът й е заключен”. Поне така твърдеше тя. Всичко започнало с несподелена любов преди години, а раздялата  буквално я съсипала. Отвориха й се стари травми от детството, не закъсняха и паник атаките. Неусетно тази на вид впечатляваща жена се беше превърнала в бледа сянка и вече нямаше следа от някогашното лъчезарно и отворено към света момиче, което познавах.

 

Скептична по природа, към кабинета на парапсихолога я насочил неин доверен лекар, с когото провеждаше терапия за депресивните си разстройства. Макар да работи със свръхестественото, г-н Маринов си сътрудничи с водещи медици, които не се съмняват в способностите му, т.к той е един от малкото хора в България, които са изследвани, признати и документирани като биоенерготерапевти, парапсихолози и ясновидци.

 

Първият документ, който получава през 1991 г. като екстрасенс и ясновидец, е от доц. Вера Точева, която по онова време завежда единствената лаборатория по биоенергетика в гр. Пловдив.

 

Вторият, който потвърждава със сертификат дарбата на г-н Маринов е Стамен Стаменов, генерален директор на Асоциация „Феномени“, който удостоверява писмено, че „Маринов притежава повишен интензитет и потенциални  ясновидски способности“.

 

Известният в миналото екстрасенс Кубрат Томов пък е поставил подписа си под свидетелство, в което е посочено, че комисия от специалисти по психотроника от Университета на Нова култура констатира, че Маринов притежава дарба на енерготерапевт и помага за възстановяване на цялостното емоционално, физическо, психическо състояние.

 

Николай Колев от някогашната Организация “Космосът и магнетичната личност” също измерва енергията на Маринов чрез най-съвременни апаратури и установява научно способностите му да изцелява душата и тялото на страдащите хора.

 

Заключително становище, че парапсихологът Маринов притежава чудодейни способности дава и именитата проф. Връбка Орбецова, която освен депутат в първите години след демокрацията е и председател на Сдружението за алтернативна медицина в България. „Това е много способен човек със силни енергийни способности. Мъжът ми беше един от водещите кардиолози, лекуваше и Тодор Живков. И той казваше, че е поразен от възможностите му още преди близо 30 години. Аз високо оценявам неговите способности и го уважавам. В момента правя една хроника за хората с подобни дарби и той ще е включен в нея.“, разказа за Маринов уважаваната лекарка, която също притежава дарбата на лекува чрез енергии.

 

Той притежава и сертификат за рейкимастер 3-то ниво от Елена Райкова.

 

“Когато в един човек преобладава позитивната енергия, той има повече сила да върши само добри неща и да въздейства на околните само и единствено с доброто. Вярно е и обратното - колкото по-силно даден човек е натоварен с негативна енергия, толкова повече сила има да върши злини. Именно под въздействието на негативната енергия идват сектите, наркоманията и алкохолизма”, продължава разказа си парапсихологът, след чиито сеанси моята позната се промени до неузнаваемост и вече е силна, уверена в себе си жена, а тревожността и паник атаките останаха в миналото. Изчезнаха и душевните травми, а на тяхно място дойде нова любов. И това само след няколко посещения при г-н Маринов, за чиито срещи тя с радост пътува до Пловдив, където той приема нуждаещите се.

 

 

 

„Отидох с предубеждение, но останах изумена от това, което този човек направи за мен. След десет дни и няколко сеанса се чувствам като нов човек“, похвали ми се тя, а разказът от първо лице ме накара да преодолея вродената си скептичност и страха си от шарлатани, за каквито ежедневно четем по медиите. И ето ме при него.

 

“Един истински ясновидец, надарен от Бог да помага на хората, работи изцяло лично, очи в очи, а не от разстояние, както правят измамниците. Те често могат да бъдат чути да казват на жертвите си: “Работя от разстояние, прати ми пари”. За разлика от тях аз нямам определена такса за ясновидството и предсказанията. Кой каквото и колкото прецени, това ми оставя”, категоричен е биоенерготерапевтът.

 

“Тези, които работят по телефона са измамници. Не правя догадки, не ми трябват имена и рождени дати, не разпитвам, не подпитвам, сам започвам да  казвам на човека за какво идва при мен, какви проблеми има, от какво страда и какво трябва да направи, за да се оправи. Напътствам хората към добро и намиране на най-прекия път и разрешаване на проблемите, независимо от какво естество са“, разказва за начина си на работа парапсихологът.

 

Освен Божиите закони, той призовава тук на земята да спазваме стриктно човешките наредби, ето защо още преди сертификатите, удостоверяващи дарбата му, ни показва документите си от НАП и Агенцията по вписванията, тъй като вярва, че само когато сме изрядни към обществото, добрата енергия потича към нас като пълноводна река. Приготвил е дори документите за регистрация на фирмата, счетоводни отчети, декларации и т.н. , за да се знае, че работи легално и има всички видове документи, които му позволяват да упражнява дейността си и доказват способностите му.

 

Останах безмълвна, когато без да го питам той ми каза: “Ниското кръвно още те мъчи, но не толкова, колкото преди осем-девет години. Косата ти е доста слаба и оредява по слепоочията, както и на тила. Онзи тъмния мъж с облото лице, по когото страдаше през 2012-2013 г., не е за теб и стана добре, че се разделихте”. Безпогрешен до най-дребните детайли, г-н Маринов изреждаше събития от личния ми живот, болести и травми с хирургическа прецизност, а миналото мина покрай мен като на лента.

 

„Дарбата си получих преди 34 години. Не съм медицинско лице и не лекувам. Аз въздействам енергийно, и по този начин възстановявам  човешкото тяло, дух и разум. Болни хора обаче мога да насоча към съответния град, болница и специалист, без да посочвам имена на лекаря. Само го описвам, защото ми е забранено да работя с имена”, продължава да печели доверието ми той.

 

“Когато даден човек дойде при мен, аз въпроси не задавам и не правя догадки. Не са ми необходими нито имена, нито рождени дати. Никога не подпитвам за проблемите на някого, а директно започвам да му казвам за какво е дошъл той при мен, какви са болките и неудачите му, от къде са дошли, и най-важното - как могат да бъдат излекувани и преодолени. Ако евентуално не мога да му помогна, го насочвам къде да отиде и към кого да се обърне, без значение дали проблемът е здравословен, семеен, служебен или всякакъв друг”, уверява ме той.

 

“От 1990 г. до ден днешен мисията ми е да помагам на хората на тази земя - объркани, на кръстопът, изстрадали и с негативна енергия. Всеки втори човек е натоварен или със стрес, или паник атака, или с депресивни разстройства. Това е моята сила”, разказва парапсихологът.

 

Най-голямата му сила е биоенергийното въздействие чрез мощта на мисълта и енергийната терапия, която той провежда, както и да изчиства стрес, паник атаки, негативна енергия и травми от миналото. 34 години провежда енергийни сеанси. Когато даден човек дойде при него - потиснат, объркан и на кръстопът, на Маринов му е нужен не повече от половин час за да облекчи страданията му и той да излезе от кабинета с ясна мисъл и добра кондиция.

 

Обикновено го търсят объркани, самотни, отчаяни хора. Други питат за половинките и близките си. Най-често задават въпроси дали ще си намерят работа, имат ли въздействие на отрицателни енергии и негативни влияния.

 „Казвам им какъв и къде е проблемът, откъде идва. Дали е от това, че човекът  е свръхчувствителен и несъзнателно приема негативите от други хора и проблемът остава при него, или има чуждо въздействие. Броят на сеансите зависи от тежестта на проблема.  Чрез тях презареждам дадения човек с позитивна енергия, която идва от Бог, Вселена, източник на енергия, което е едно и също. Бог е код -  ръководител на Вселената. След това, ако човек има някакви въпроси ми ги задава , аз се съсредоточавам и му отговарям с подробности. Най-голямата ми сила е да му кажа знакови неща от миналото и настоящето, с което да се докажа пред него. След това вече говоря за бъдещето, отговарям на въпросите му и правя предсказания. Най-важното обаче е да възстановя емоционалното, физическото и енергийно състояние на даден човек и да го предпазя от негативни влияния, които могат да му причинят стрес, паник атаки и т.н. Позитивните резултати са до минути след първия сеанс. Човек усеща топлина, отпускане, лекота, спокойствие и облекчение. След няколко дни вече се чувства като нов от енергийна и психологическа гледна точка“, разкрива начинът си на работа феноменът.

 

Момиче от Велинград дойде, защото се чувства самотно. „Казах й, че ако не се е отказала да отиде в Лондон е имала възможност защото половинката й е била там. Другата й възможност е отново в чужбина“.

 

„Дойде жена с дете, което заеква и получава гърчове. Посочих й причините и я насочих към кой лекар да се обърне. Не споменавам имена, но казвам града, болницата и описвам как изглежда специалиста и казвам след колко време ще има ефект“, разказва ясновидецът.

 

Преди няколко дни дошли две жени от София. Едната със страхова невроза, безсъние, кошмари и стрес – поискала да започне сеансите веднага, след което казала, че вече е усетила ефекта.

„Жена от Варна дойде преди две седмици за проблеми в работата си. Казах й, че идват от приятелка, която тя е взела да работи с нея и я направила свой съдружник. Махна я и вчера се обади, че нещата са й потръгнали“, посочва един от последните си случаи Маринов.

 

На изпроводяк го питам как е възможно сами да се предпазим от негативното влияние на околните и да попречим на злото да ни навреди.

 

“Можем да се предпазим с позитивна енергия и силата на мисълта”, убеден е той и винаги препоръчва на хората да гледат ведро на живота и с вяра в доброто.

 

За лична среща с парапсихолога, биоенерготерапевта и ясновидеца Маринов, нуждаещите се могат да се свържат с него на телефон: 0877 14 09 61.

Източник: crimesbg.com