Берен Саат, станала известна като Фатмагюл от „Забраненият плод“, се разпищоли в навечерието на 40-годишнината си. Актрисата, която ще е юбилярка в началото на 2024 г., зане еротична фотосесия за турския „Вог“. На някои от кадрите красавицата така е заголила гръд, че читателите на журнала ще има да се чудят дали държат в ръцете си модно издание, или новия брой на „мъжката библия“ „Плейбой“.

От снимките на „Вог“ става ясно, че Берен Саат се е отървала от патериците, с които куцукаше през лятото. Припомняме, че актрисата преживя мистериозен инцидент през юли, в резултат на който десният й крак се оказа в гипс. Макар да е почти на 40 години, екранната Фатмагюл все още не се е сдобила със своя рожба, защото има репродуктивни проблеми. В началото на тази година тя бе засечена със съпруга си Кенан Доулу в клиника за асистирана репродукция.

Ирония са съдбата е, че в излъчения у нас сериал „Кьосем“ актрисата играеше многодетната майка Анастасия, родила на султана 13 деца.

Фатмагюл се разпищоли на 40

Берен Саат и певецът Кенан са заедно от 2012 г. Двамата се сгодиха през 2013 г., а след още една година вдигнаха и сватба. На тържеството им присъстваше не друг, а самия Турски Брад Пит – актьорът Къванч Татлъту.

Източник: „Уикенд“