Изненадващ обрат претърпя разследването на смъртта на звездата от хитовия сериал „Приятели“ Матю Пери. Според информация от анонимен полицейски източник трагичната кончина на актьора вече не се смята за нещастен случай и властите дори работят върху версия за убийство.

В Лос Анджелис полицията е задържала и разпитала „световноизвестна дама“, чието име засега не се разкрива. Според клюкарските издания обаче се касае за Кортни Лав, вдовицата на Кърт Кобейн от „Нирвана“. Според изданията разпитаната пънк певица била близка до Матю Пери, с когото се запознала в клиника за лекуване на зависимости.

Официалният доклад на съдебния лекар за смъртта на Матю Пери посочва, че тя е следствие на остри ефекти от кетамин, в резултат на които актьорът изпаднал в безсъзнание и се удавил във ваната.

Съмненията на полицията се породили най-вече от това, че в дома на актьора така и не бяха открити никакви наркотици. Последната му терапия с въпросния кетамин е била 10 дни преди фаталния инцидент. Това е и основната причина за версията, че някой друг може да е помогнал за фаталната доза на Матю Пери.

Друго съмнително обстоятелство около Кортни Лав е, че тя се държала твърде неадекватно при ареста си и дори заплашила, че ще се самоубие с нож.

Изданията припомнят, че все още са съмнителни обстоятелствата около самоубийството на мъжа й преди 30 години.

Източник: „Уикенд“