Фатална любов е в основата на раздялата между Джъстин Трюдо и съпругата му Софи. Както вчера стана ясно, двойката обяви, че се разделя след 18 години семеен живот. Причините не се разкриват, но близки до двойката разкриват интересни подробности за отношенията им.

Според тях, в основата на раздялата е напрегнатият график на Джъстин и невъзможността на Софи да се приспособи към идеята, че трябва да живее личния си живот пред очите на обществото. "Има моменти, в които Софи осъзнава каква отговорност е да служим на нацията и разбира колко е отговорен постът ми. Но има и такива, в които откровено ненавижда работата ми, а мен просто ме мрази, защото обичам това, което правя", споделя Джъстин в едно от своите интервюта. По всичко изглежда, че майката на три деца е уморена от живота под прожекторите и просто копнее за спокойствие. А след като съпругът й даде знак, че не смята да се отказва от премиерския пост и след изборите през 2025-а година, тя е решила, че е по-добре да приключи отношенията им сега, а не след години.

Първите знаци за пропукване на семейните отношения, бяха видени в няколко клипа, които двамата заснеха. Докато поздравяваха страната си в ранчо в Канада, Софи доста бързо приключи интимен момент между двамата. В друг момент, докато се ваксинират, Джъстин леко я дърпа, за да отидат по-бързо до медицинския пункт. В края на видеото се вижда, как Софи отказва подадена ръка за подкрепа след инжектирането.

Засега децата ще останат при премиера, докато Софи се е изнесла в друго жилище в Отава. Двойката декларира, че остават близки приятели и партньори, но слагат край на брака си след поредица от тежки и мъчителни разговори.

Вече се появиха първите слухове, че някоя известна красавица е замаяла главатана канадския премиер, въпреки че той категорично отрича тази мълва. През годините не една и две известни дами са си губели ума по него. Публиката е ставала свидетел на комични моменти и при срещите му с Иванка Тръмп, и при разговори с Кейт Мидълтън, та дори и щастливо влюбените Летисия и Рания, са виждани да се изчервяват до него.