Кланът Стораро хвърли маса пари за шестия рожден ден на малкия Тунчер – наследникът на Фики и Гюлджан. За празничното настроение на десетките гости на семейството се погрижиха музиканти не само от страната, а и от съседна Турция, Гърция и Румъния. Известното семейство събра гостите си в залата на столичния хотел „Маринела“.

 

Сред родните звезди бяха Деси Слава, Есил Дюран, Софи Маринова и Роксана, които не спряха да друсат кючеци с дядото Тони Стораро, на когото е кръстен рожденикът. Фики и Емрах също не останаха по-назад, сякаш съвместната им изява на дансинга бе своеобразно съревнование с тази на седемте професионалистки по ориенталски танци, които също бяха част от програмата, водена от конферансие, както подобава на подобно тържество. Кулминацията пък бе изпълнение на десетина тъпанджии.

 

В Инстаграм, Фики написа: „Честит рожден ден, мое малко момче Тони Стораро – джуниър. Обичаме те толкова много. Пожелаваме ти всичко най-хубаво и винаги ще бъдем до теб, мое малко талантливо момче“. Незнайно защо обаче, пожеланието бе написано на английски език, а посланието му бе към клип от разгара на купона, в което рожденикът с царствено бяло наметало и жезъл танцува с родителите си и по-малката си сестра Еслем, а край тях сноват в кръг десетина тъпанджии.

 

Гюлджан също демонстрира, че е запозната много добре с тънкостите на кючека. По време на тържеството тя смени два тоалета, както правят много булки. Фики и Гюлджан поднесоха най-атрактивната изненада на наследника си – бяха поканили имитатор на Майкъл Джексън, а изборът им е бил продиктуван от интересите на малкия Тунчер, който е сред почитателите на Краля на попа.

 

На купона обаче си пролича, че харесва и лекия музикален жанр. След като духна свещичките, Тунчер почерпи гостите си с вкусна шестетажна торта, която бе истинско произведение на сладкарското изкуство – решена в бяло и синьо и с разкошна украса.

Източник: Уикенд