Присила Пресли (78) беше забелязана на премиерата на биографичната драма "Присила" в Лос Анджелис и мнозина останаха изненадани как изглежда бившата красавица и бивша съпруга на краля на рока Елвис Пресли.

Въпреки че никога не е крила естетичните корекции, които си е правила през годините, изглежда този път е прекалила с ботокса.

Фалшив хирург съсипа ангелското лице на Присила Пресли (Бившата жена на краля на рока не прилича на себе си – Снимки)

Феновете й забелязаха, че на последните й снимки лицето й изглежда „замръзнало“, без нито една бръчка.

Известно е също, че Присила, подобно на много известни личности, е била жертва на аржентинския измамник Серано. Под фалшивата професия на хирург, Серано инжектира пациентите си с промишлен силикон вместо ботокс. Силиконът причинява белези и парализа на жертвите. Освен нея измамени бяха още Майкъл Дъглас, Донатела Версаче, Кортни Лав и много други знаменитости.

Фалшив хирург съсипа ангелското лице на Присила Пресли (Бившата жена на краля на рока не прилича на себе си – Снимки) - Снимка 2

Припомняме, че Елвис и Присила Пресли се запознават в Германия през 1959 г. Елвис беше в армията по това време. Родителите на Присила се притесняваха за техните срещи, тъй като Елвис беше с 10 години по-голям от нея. През 1972 г. те се развеждат, а след развода тя става актриса и предприемач. Тя никога повече не се жени, но има дълга връзка с филмовия продуцент Марк Гарибалди (68), от когото има син Навароне (36).

Единствената дъщеря на Елвис, Лиса Мари, почина през януари от усложнения от запушване на тънките черва. Тя беше на 54 години.

Източник: tocka.com.mk