Оказва се, че времето, в което са продължили снимките на „Ергенът 3“ в Гърция, са били истински кошмар за участничките. Мераклийките за сърцето на бизнесмена Александър Младенов, живеели в отвратителни условия. Освен това били подтиквани постоянно от продукцията да е напиват с евтин алкохол. Именно поради тази причина една от момите се спиртосала до припадък още в първите дни.

 

„Гаден дестилат, некачествена храна, недоспиване… Как всичко това да не доведе до колапс? Момичетата ядяха само пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремнат само 2-3 часа на денонощие при това по седем в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално“, разкрива запознат.

Той допълва, че от телевизията искали снимачният процес да им излезе възможно най-евтино и поради тази причина не инвестирали абсолютно никакви средства за комфорта на участничките. Макар и в предишните два сезона в съседна Турция положението да не било цветущо, то в Гърция направо ударило дъното.

 

Малко след старта на снимките, Анна Метушева си дала сметка, че не желае да е робиня на продукцията и пожелала да напусне. Така плеймейтката, израснала в Израел, която в продукцията се изявяваше с името Шермина, станала втората „изгонена“ от Алек Ергена.  За да може зрителите да останат с впечатлението, че решението за напускането й е лично негово, русолявият ерген я погледнал сърдито и я оставил без роза на вечерната церемония.

 

Тя изплака, че докато била част от продукцията, била принуждавана от режисьорите и редакторите да играе меркантилна жена и да говори за отношенията си с Любен Дилов – син и покойния Ицо Стоте манекенки, нищо, че не била интимна с тях, а двамата й били просто добри познати.

 

Главният герой в риалитито също се оказал огромно разочарование за участничките. На кастинга бил представен пред момите като човек, обиколил целия свят, а в хода на снимките станало ясно, че е пътешествал само до Анталия.

Източник: Уикенд