Напът ли е да фалира Филип Киркоров, се питат фенове на най-голямата звезда на руската естрада от български произход. Финансовото състояние на Краля на руската естрада рязко се влоши след бойкото, който му бе наложен заради разгулното голо парти в края на миналата година. Само за този период роденият у нас певец е загубил над 1 млн. долара от участия, а освен това е задлъжнял с милиони към данъчните и отделно фирмите му са на загуба с колосални суми. Албумите му спряха да се продават, а концертите му внезапно секнаха.

В края на миналата година гей-содомитската изцепка вбеси Путин и консервативните среди в Русия. Оттогава Филип Киркоров е в немилост, но все пак търси начини да се изправи на крака. След Голото парти певецът реши да изкупува своите грехове и започна да се подмазва на властите. Иначе беше попадна в списъка с изпълнители, на които им е забранено да изнасят концерти в страната. Но това не се отнася за новоприсъединените територии.

Бившият на Алла Пугачова изнесе концерт в Горловка на територията на ДНР. От сцената той високопарно подкрепи кремълския режим и заяви, че няма да напуска Русия за нищо на света като един истински патриот.

Говори се, че за да изчисти реномето си, Киркоров бил получил задача от властите да се ожени за дъщеря на генерал от КГБ.

Източник: „Уикенд“