На който му върви в бизнеса, не му върви в любовта – считат приятелите на Кенан, след като бракът му е пред разпад.

49-годишният Кенан Имирзалъгьоглу, когото мнозина наричат Езел заради главната му роля в излъчения по Нова тв едноименен сериал, е спипан в изневяра от съпругата си. Щом научила за прелюбодейството, актрисата Синем Кобал си събрала багажа и напуснала семейното жилище. Сега тя живее при братовчедка си. Наранената съпруга се кълне, че това е краят на отношенията с неверния й мъж. Двамата сключиха брак през 2016 година.

Кенан стартира кариерата си през 90-те като манекен и е първият турчин, печелил титлата Best Model of The World. Днес той е затрупван от предложения за реклами, като дори е лица на „Пепси“ за югоизточната ни съседка.

Езел хванат в изневяра, жена му му бие шута

Спечеленото от телевизията, киното и рекламните участия Кенан инвестира главно в недвижимо имущество. Специален екип, който работи за него, е ангажиран със закупуването на стари сгради в няколко района на Инстанбул – „Тарламашъ“, „Джихангир“ и „Балат“, където според градоустройствения план се очаква голямо преустройство и модернизация.

Известният актьор се занимава и хотелиерство. Преди време той реставрира полурухнала постойка в квартал „Таксим“ и я превърна в уютен хостел.

Източник: „Уикенд“