Актрисата Хазар Ергючлю – звезда на сериалите „Север Юг“, „Кварталът на богатите“ и „Висше общество“, вече не крие любовта си с музиканта Кют Сойкак. Напротив, тя дори парадира с нея. Допреди седмица-две екранната Ейлюл твърдеше, че вокалистът на популярната в южната ни съседка рок група „Джакузи“ е само неин добър познат, но онзи ден го награби в улично кафене в Инстанбул. Двамата се милваха и целуваха близо час пред смаяните погледи на останалите клиенти на заведението.

Пропомняме, че преди няколко месеца Хазар сложи край на дългогодишната си връзка с режисьора Онур Юнлю. Днес и той като бившата си не е самотен – среща се с младата певица Айбюч Албере. Неотдавна с изгората му бяха засечени да се натискат неприлично в популярна дискотека край Босфора.

Доста време се говореше, че Хазар има интимна близост с колегата си от „Кварталът на богатите Чаатай Улусой. Актрисата от своя страна твърдеше, че са само приятели... Двамата така и не уточниха пред обществото отношенията си.

Ейлюл се мляска безсрамно с новото си гадже

Хазар често е сравняване с колежката си Ханде Ерчел, като феновете обичат да кръстосват шпаги както за красотата, така и за таланта на двете актриси.

Източник: „Уикенд“