Цяла вечер днес гледахме общо взето едно и също - как украинката Мария Чекмарьова става все по-евтина в жалките си опити да вдигне "жезъла" на Алек Младенов и с това да си гарантира място на финала.

Марийка не се спря да си навира не само езика, но и пръстите в устата му, да го гали по вътрешната страна на бедрото, докато вечеряха тримата с Виктория Асенова и да повтаря колко го обожавала... Разбира се, школата на Наталия Кобилкина си каза думата, но за нейно съжаление, само за секс.

Младенов вярно се надърви и аха да я опъне на пейката, когато тя си отърка коляното в пакета му, но чувствата, които й заяви, че изпитва към нея, бяха само, цитираме - страст и желание. Толкова! Разбираемо, младо е момчето, тестостеронът му е на макс и не е нормално да не му стане, когато някоя се държи като разпоретина...

На Мария обаче й призля на церемонията на розата, когато тъкмо се зарадва, че Магдалена Томова няма роза и си тръгва... и Алек й връчи плик с покана за втора поредна индивидуална среща. Найс, а?! Алек и Маги се прегърнаха и се задържаха дълго притиснати един в друг, а очите на чаровника гледаха блондинката с нескрита любов.

"И какво стана сега - Маги си седеше на пейката и не му се навираше, държеше се с достойнство и ето, Алек отново избра нея. Това трябва да говори много на останалите пачи, но те и ум нямат, за да го осъзнаят", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com