Скандал с продуцента Евтим Милошев заби сериала „Татковци“ през ваканцията

Евтим Милошев е бесен и ходи като мрачен облак напоследък заради породило се напрежение с шефовете на Би Ти Ви. Това е и причината сериалът на продуцента „Татковци“ да бъде забит в негледаемо време през лятната ваканция, за която се знае, че бута рейтингите на продукциите. Отделно от това сериалът е съкратен и от него ще бъдат излъчени по-малко епизоди.

Истината е, че комедийният сериал „Татковци“ тръгна доста ударно в началото на миналата есен, като накара много зрители да включват телевизорите си в 18 часа всяка делнична вечер. Това беше времето, в което той заемаше ефира. След това поредицата бе спряна и на нейно място блесна „Стани богат“ с доказано високия си рейтинг.

Евтим Милошев изостри тона към Би Ти Ви
Милошев започнал и сериал за Нова тв

Оттогава зрителите нямат яснота дали ще видят продължението на историята за четиримата бащи, за които става дума в сериала. Един от участниците – Филип Буков споделя разочарованието си, че по друг канал на медията – Би Ти Ви Комеди, върви сръбският вариант на сериала, а в същото време съдбата на българската продукция остава неизвестна.

Причина за това са изострените отношения между ръководството на Би Ти Ви и продуцента Евтим Милошев. Отношенията се влошили, след като продуцентът приел да реализира друг сериал – „Лъжите в нас“ в конкурентната Нова тв. Така от Би Ти Ви отнели като нелоялен акта на Милошев и натирили сериала през лятната ваканция на медията.

Източник: „Уикенд“