Сватбеният олтар сякаш все повече се отдалечава от Евгени Генчев и Валерия Георгиева. Тъкмо наскоро се заговори, че двамата вече приготвят всичко нужно за церемонията и тържеството... и ето, че избухна гръм.

Бясна е Валерия, която не изневери и този път на чепатия си характер и голяма уста, която не успя да задържи затворена. Кучкарката е вдигнала страшен скандал на пианиста и директно е отказала да се омъжи за него. Защо ли?! Заради мама Светла Генчева, разбира се.

Както знаем още от предаването, въпросната Светла се държеше като залепена за сина си и му диктуваше всяка негова стъпка. Тя не хареса нито едно момиче за снаха, а лек поглед в профила й в мрежата, може да шокира всеки.

Там Светла не публикува нищо друго, освен... Евгени. Нито съпруг, нито първородния си син, нито внуците от него, нищо. Само и единствено Генчо се поства по няколко пъти на ден - снимки, клипчета, истории... Генчо, та Генчо.

"С право хората коментират, че майка ти е влюбена в теб. Това е болестно състояние, не е нормално и нямам намерение като се оженим, да спя с нея в едно легло, защото сигурно и там ще дойде", беснеела Валерия и с право.

Източник: Crinesbg.com