От месеци всички следяха развитието на най-известната връзка в държавата ни - тази на Евгени Генчев и Валерия Георгиева. И, разбира се, чакаха това, за което пианистът сам не спираше да говори в "Ергенът" - бленуваната сватба.

Това бе и заявката, с която той влезе във формата - не да си търси гадже, а да си намери съпруга, с която да създадат дом и деца. При това бързо, а не след пет години, да речем.

Е, тая няма да я бъде. Поне не сега, не и в скоро време и най-важното - не с Валерия. Истина е, че двамата досега бяха все още заедно и правеха опити да напаснат характерите си, защото Евгени е наясно, че за това си трябва време.

Той обаче вече се убедил, че с Вал не са един за друг и макар и трудно, го приел. "Колкото и да искаш един човек, колкото и желание да имаш помежду ви да се получи, това не зависи само от теб. Правих компромиси, дори с кучетата й свикнах, но тя досега не направи и един. И съм сигурен, че няма да го направи и занапред. Съжалявам, че трябва да го кажа, но не се получи", споделил преди ден Генчев на двама от най-близкото си обкръжение.

А те веднага го посъветвали да се обади на Елена - разбира се, в опит да го развеселят. Както знаем, Елена-Антоанета остана крайно разочарована от него и сега не му се води дори приятелка.