Жесток удар по Евгени Генчев и то само два дни след успеха на пловдивския му концерт - първи от обявените три. Пианистът не крие и гнева, и обидата, и разочарованието си от това, което му се сервира.

Не, този път причина за бесовете му не е нито годеницата Валерия Георгиева, нито огорчената от избора му Елена, а... Би Ти Ви. Знаем, че от месеци Евгени имаше предложение от медията да стане ментор в идния сезон на "Гласът на България". Предложение, което той прие с охота и за целта отмени доста ангажименти у нас и чужбина, които вече бе приел.

Какво се оказа в последния момент обаче - че продуцентите са решили друго и мястото, което бе предназначено за Генчо, ще си бъде отново на Дара. Той и Дарина Йотова вече се бяха запознали и тя го въвеждаше в тънкостите на менторството и формата, но явно не й се е искало да се лиши от хонорара.

Стана така, че и Дара, и Иван Лечев си запазват участието и парите и през този сезон като единствените нови лица ще бъдат Мария Илиева и Миро, които ще дойдат на мястото на Галена и Любо Киров.

Още по-лошото е, че никой не си направил труда да обясни на Евгени защо е прецакан, нито да го компенсира с нещо.

"Отнесоха се с мен като с нищожество, просто ме изритаха, след като ми бяха предложили лично мястото и аз приех. Не знам кой е най-главният в тези решения, но истината е, че той ме излъга", беснеел Генчев.