От близкото обкръжение на Ева Веселинова, която преди време стана майка на близнаци издават, че се гласи отново да се върне в телевизията.

 

Бившата панелистка при Гала разкри, че вече има предложения за „подходящи телевизионни изяви“. Какви са те обаче, на този етап все още не е споделила. Вече е ясно, че скоро феновете й отново ще могат да я гледат на малкия екран.

 

Веднага след като напусна Гала, Ева Веселинова се въртеше около bTV. Това породи съмнението, че води разговори за работа там.

След това обаче блондинката забременя и остана вкъщи в очакване на своите близнаци – Борис и Стефания. Децата се родиха през април миналата година, а тя успя да превърне отглеждането им в печеливш бизнес, рекламирайки в социалните мрежи всякакви продукти за бебета и родилки, както и всевъзможни други неща, за които търсят услугите й, включително хотели и разкрасителни процедури.

 

Децата й сигурно скоро ще тръгнат на ясла, а на амбициозната им майка едва ли й е достатъчно да пуска снимки в социалните мрежи, с които да си изкарва прехраната. Ева открай време се цели в кариера на звезда и най-вероятно ще се върне на малкия екран в първия момент, в който получи такъв шанс.

Това най-вероятно ще бъде през ранната есен на следващата година, когато стартират новите тв предавания, а близнаците могат да бъдат записани в детско заведение.

 

Преди няколко дни блондинката намекна, че завръщането й в телевизията предстои.

„Нямам намерение да се връщам в предаването „На кафе“. Предстоят по-подходящи изяви“, обяви тя през социалните мрежи. По този начин отговори на въпрос на фен дали отново ще работи с Гала.

 

В същото време разкри, че вече има оферти за нова работа пред камера. Какво е „подходяща тв изява“ за Ева? Най-вероятно тя намеква за рубрика или предаване, което ще се фокусира върху майчинството. Ако не друго, за Веселинова поне никой не може да каже, че не се грижи за децата си.

 

За разлика от други звезди, които хвърлят бебетата си на гледачки още от раждането, тя рядко се отделя от близнаците. Спечелила си е имидж на отговорна мама, която разбира от всичко, свързано с отглеждането на бебета. Ето защо е логично именно около тази тема да се градят бъдещите й тв проекти.

 

Ева би могла да води рубрика за майки в предаването на bTV „Преди обед“. Телевизията трудно ще й даде собствено шоу, но в блока, продуциран от Георги Тошев, винаги се намира време и място за още един проект.

Източник: Уикенд

Ева Веселинова се връща на екран, за да отмъсти на Гала!