Ева Веселинова намери ново поприще за изява

Близнаците на Ева Веселинова - Борис и Стефания, вече са на 4 месеца. След като стана майка, чаровната блондинка си даде кратка почивка от работа, но сега се е върнала към професионалните ангажименти. Бившата панелистка от предаването "На кафе" вече е загърбила телевизията, ала е намерила ново поле за изява - занимава се с инфлуенсърство, социални мрежи и реклама. "Освен да се грижа за бебчетата, успявам и да поработвам по различни рекламни кампании. Но става бавно и трудно. С две малки деца не е никак лесно да бъдеш пълноценен човек!", категорична е Веселинова. Тя допълва, че животът с близнаци не е само радост и приятни моменти, ала всяка една трудност си струва, когато види усмивките на бебетата си. "Ако кажа, че има само хубави моменти, ще излъжа, но си заслужава всяка умора, стрес и саможертва. Не си представям живота, ако някое от двете ми слънчица липсваше", споделя гордата майка. За щастие, Ева не се е сблъскала със следродилната депресия, въпреки недоспиването и умората. Покрай децата тя се научила как да забавя темпото, да се наслаждава на всеки миг, а не да живее на бързи обороти както преди. "Малките ме научиха, че всичко може да почака, защото щастието е с тях - тук и сега. Станах и много по-балансиран човек", доволна е Веселинова. В отглеждането на близнаците бившата репортерка не разчита на детегледачки, а само на мъжа си и на двете баби. Майка й била неотлъчно до нея през първите седмици след раждането, докато успее да се климатизира и да свикне с новия си начин на живот. "Пожелавам си всички да сме здрави! Страх ме е само от болести, нищо друго не може да ме уплаши!", твърди журналистката.

Щастието обича тишината

Ева рядко говори за бащата на близнаците и досега не го е показвала в публичното пространство. Тя вярва, че щастието обича тишината, но пък тази нейна потайност породи какви ли не слухове по неин адрес.

Слухове

В тв средите се шушукаше, че таткото бил заможен възрастен грък, който обсипвал блондинката със скъпи подаръци и даже й купил луксозен  апартамент в престижен столичен квартал. Тя обаче отрича слуховете и казва, че не се впечатлява от злостните коментари по неин адрес.

Лъжи

"Медиите изписаха какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни! Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно. Когато си истински щастлив, ти просто се отдаваш и искаш да го запазиш в себе си - далеч от хорската злоба и вечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл. Нямаш нужда да споделяш с всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява само с най-близките хора! Така и беше през изминалите години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, сега знаете! Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел". Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа - не ми пука!", написа преди време Ева в социалната мрежа. Че Веселинова има връзка с женен продуцент, се заговори заради доста скоростния й пробив в телевизията и заради еротичните й снимки от миналото. С предизвикателнте фотоси за "Плейбой" тя успя да насочи вниманието към себе си, ала с днешна дата се разкайва, че е взела това решение. "Няма как да върна времето назад, но ако можех - нямаше да го направя. Отчитам го като грешка!", споделяла е блондинката, която се опитваше да се наложи като сериозна журналистка, а снимките за мъжко списание доста се противопоставяха на този имидж. Преди да стане известна като репоретрка в "Господари на ефира" и панелистка при Гала, Ева беше асистентка в предаването "Сделка или не", където отваряше кутии с Румен Луканов. След това последваха звездни мигове за нея, но бременността я свали от ефир и вече има други приоритети в живота си.

Санторини

Преди да изгрее на малкия екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със семейството й отишли там на почивка, но толкова им харесало, че решили да останат. За да се издържа, Ева работела като сервитьорка и продавачка, но впоследствие целите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, за да пробва късмета си в родината. "Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не исках да се захвана с каквото и да е, а исках да  работя по специалността, която съм завършила - Журналистика. Беше трудно, никой не искаше да ме приеме, казваха си "руса, млада, сигурно няма грам мозък". Първите две години беше ад, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках!", разказала е Веселинова. Тя обича да се хвали, че красотата й е напълно естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, макар че е прехвърлила 30-те.Няма и силикон в бюста, а разчита само на това, с което я е надарила природата. [caption id="attachment_677491" align="aligncenter" width="265"]Ева Веселинова се върна на работа сн. Инстаграм Ева Веселинова се върна на работа сн. Инстаграм[/caption] Като по-млада Ева страдала от хранително разстройство, но за щастие, това болезнено състояние е останало в миналото. Сега тя не се ограничава и яде всичко. Блондинката хич не се впечатлява, че още не е свалила всички натрупани през бременността килограми. Тя е загърбила суетата и се радва на спокоен и щастлив семеен живот, предават от hotarena.net.