Макар на 13 декември Меркурий да влезе в ретрограден период, който ще продължи до 2 януари, Ева Веселинова изобщо не се притеснява от този факт, нито пък смята, че трябва да съобразява живота си с него.

 

Бившата панелистка на Гала е категорична, че всеки сам гради живота си и събитията в него са предварително написани. Признава, че не се е допитвала до астролози дори за раждането на децата си, както правят редица популярни личности.

Ева Веселинова изобщо не отразява ретроградния Меркурий

След като близнаците вече тръгнаха на ясла, Ева Веселинова се оглежда за място в телевизията, но за момента няма подходящо. Тя обаче не желае да се върне в „На кафе“, където работеше преди да излезе в майчинство, защото отношенията им с Гала, са обтегнати до краен предел.

 

Междувременно блондинката се занимава с инфлуенсърска дейност и почти всеки пост в личния й профил в Инстаграм вече е с рекламна насоченост. Рядко говори обаче за бащата на близнаците Борис и Стефания. Отбелязва само, че напук на писанията, мъжът й е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен и това е всичко, от което има нужда. Той обаче нито е женен продуцент, нито богаташ и няма тайнствени благодетели.

 

Любимият работи в МВР и тъй като е високопоставен служител се разписва срещу заплата в размер от 3 500 лв., която при разкрити престъпления и допълнителни бонуси, скачала до 5-6000 лв.

Източник: Уикенд